Στο Λονδίνο 15χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για να δοκιμαστεί στην Κρίσταλ Πάλας

 

Νέα μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, καθώς ο 15χρονος Χουσεΐν Ανούλ βρίσκεται από σήμερα στο Λονδίνο για να δοκιμαστεί από την Κρίσταλ Πάλας μετά από πρόσκληση της ίδιας της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην Premier League.

Ο Χουσεΐν Ανούλ είναι γεννημένος στις 12/12/2001, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του θα ακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας της Κρίσταλ Πάλας Κ18.  Μάλιστα πιθανότατα θα προλάβει να δει και το εντός έδρας παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον στο Σέλχαρστ Παρκ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και από τη Λυών, ενώ τον παρακολουθούν ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η είδηση αυτή δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ σημαντικό ρόλο στη μετάβαση του ποδοσφαιριστή έπαιξαν οι επαφές που διατηρεί ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής:

Ως ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ είμαστε στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώνουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή της ανδρικής μας  ομάδος Χουσεΐν Ανούλ γεννηθείς στις 12/12/2001 ο όποιος θα  συμμετάσχει  στα δοκιμαστικά της  ομάδος της premier league CRYSTAL PALACE F.C μετά από πρόσκληση που έλαβε η ακαδημία μας την προηγούμενη εβδομάδα .Ο αθλητής της ακαδημίας μας βρίσκεται από σήμερα στο προπονητικό κέντρο της CRYSTAL PALACE F.C στην πόλη του Λονδίνου όπου και θα προπονείται  με  την under 18 έως και της 16 Σεπτεμβρίου.