Β’ Εθνική: Αρνήθηκαν στην Ροδόπη ’87 να χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΔΑΚ Κομοτηνής

 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής που και την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία προγραμματίζει την έναρξη της προετοιμασίας της για αυτή τη Δευτέρα (11 Σεπτεμβρίου), με στόχο πάλι μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα.

«Γήπεδο έδρας είχε ζητηθεί από το δήμο Κομοτηνής το ΔΑΚ Κομοτηνής αλλά δεν μας παραχωρήθηκε, οπότε η «λύση» των φιλόξενων παραγόντων του Κοσμίου και πάλι μας δίνει έδρα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Το αρχικό στάδιο προετοιμασίας υπό τις οδηγίες της Βίκυς Περιβολοπούλου θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ακαδημίας του Oλυμπιακού Κομοτηνής – FairPlay, στο δημοτικό γήπεδο «Άλσους» και αργότερα στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Κικίδιο, εφόσον όμως πρώτα λυθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και από την δεύτερη εβδομάδα και διπλές με χρήση του γυμναστηρίου «Fair Play» αλλά και του περιαστικού δάσους της Νυμφαίας ενώ θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια, με γυναικείες αλλά και ανδρικές ομάδες, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.