Αρχική Ποδόσφαιρο Super League: Απάντησε η Ξάνθη στα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για την...

Super League: Απάντησε η Ξάνθη στα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για την διαιτησία

 

Την δική της απάντηση στα έντονα παράπονα που διατυπώνονται από τον επίσημο Ολυμπιακό, ακόμα και δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφορικά με την διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ματς τον Πηγαδίων, έδωσε η ΠΑΕ της Ξάνθης.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως υποστηρίζουν και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, υποστηρίζουν ότι στερήθηκαν του δικαιώματος να πάρουν τη νίκη σε δύο φάσεις: ένα πέναλτι στο 10′ και ένα ακυρωθέν γκολ στο 79′.

Το εν λόγω κείμενο επισημαίνει ακόμα πως η Ξάνθη ολοκλήρωσε αδίκως το ματς με 11 παίκτες, καθώς «ο Λισγάρας θα έπρεπε να έχει αποβληθεί μόλις στο 10′, όταν με χέρι μέσα στην περιοχή έκοψε την ευκαιρία του Ολυμπιακού να σκοράρει».

Μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που έχουν γίνει από αθηναϊκές ιστοσελίδες και την μεγάλη αναπαραγωγή που έχει γίνει σε σύσσωμο σχεδόν τον οπαδικό και μη ηλεκτρονικό αθλητικό Τύπο, η Ξάνθη εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωση.

Σε αυτήν προχωρά σε κάτι ασυνήθιστο: επισημαίνει τις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου και οι οποίες είναι αλήθεια ότι δεν έτυχαν ανάλογης προβολής με αυτές του ομολόγου του στον Ολυμπιακό Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτές τις δηλώσεις όμως ο Άρης Πιαλόγλου έκανε λόγο για διαιτησία που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, απαντώντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς στις κατηγορίες που εξαπολύονται από τους ερυθρόλευκους κατά του διαιτητή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ξάνθης, ο πρόεδρος του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., Άρης Πιαλόγλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό προέβη στην παρακάτω δήλωση στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ελπίζουμε τέτοιες αναμετρήσεις να φέρουν τον κόσμο ξανά στα γήπεδα. Συγχαρητήρια στη διαιτησία που στάθηκε αντάξια στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα».

Και ο νοών νοείτο…