Παντρεύτηκε μα δεν έχει «μήνα του μέλιτος» αλλά… Ξάνθη-Ολυμπιακό για τον διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Στέφανο Κουμπαράκη (+photos +video)

 

Την καλή του Βέννη (Βενετία) από την Θεσσαλονίκη παντρεύτηκε στην Ερμούπολη ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης, ο οποίος ορίστηκε τέταρτος στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο γάμος έγινε  παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δωρόθεου Β’,  με κουμπάρο έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον πρώην αρχηγό του ΑΟ Σύρου και νυν αθλητή του ΑΟ Καραβά, Βαλάντη Αναγνωστόπουλο. Ο ορισμός του στο Ξάνθη – Ολυμπιακός σημαίνει προφανώς ότι οι δύο νέοι δεν πρόλαβαν να κάνουν ολόκληρο μήνα του μέλιτος αλλά… μισό.

Ο 28χρονος Συριανός διαιτητής είναι γιος του δημοσιογράφου Θοδωρή Κουμπαράκη. Βρέθηκε στην Κομοτηνή για να σπουδάσει και κάπως έτσι ξεκίνησε και την διαιτησία φτάνοντας να διαιτητεύσει πέρυσι στο φινάλε του πρωταθλήματος και σε αγώνα της Super League, έχοντας ριζώσει πλέον στην πρωτεύουσα της Ροδόπης με την καλή του, που στέκεται κοντά του σε κάθε του βήμα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο…