Super League: Πρεμιέρα με… ρεπό και πολλές φιλοδοξίες για τους έφηβους του ΑΟΞ

 

Πρεμιέρα κάνει το Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα Κ17 της Super League, όμως το πρόγραμμα δεν έχει… Ξάνθη, αφού οι Θρακιώτικη ομάδα έχει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική το ρεπό της.

Με δύο παιχνίδια το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή ανοίγει η αυλαία του «Βόρειου» Ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, όμως το αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα δούμε την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή και των συνεργατών του, αφού η Θρακιώτικη ομάδα έχει το… ρεπό της.

Το γεγονός αυτό δίνει βέβαια επιπλέον χρόνο στην ομάδα της Ξάνθης, ώστε να «δέσει» ακόμα περισσότερο το σύνολό της, μετά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι, αφού έμειναν σχεδόν οι μισοί παίκτες από το περσινό ροστερ, και ήρθαν άλλοι 16 νέοι.

Βέβαια, το γεγονός πως πρόκειται για μια αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό ομάδα δεν σημαίνει πως οι στόχοι είναι διαφορετική, αφού όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια ο κόουτς Κώστας Μπεδρελής, ξέρει να παίρνει το καλύτερο από όλα τα παιδιά και να αναδεικνύει το ταλέντο του καθενός, προς όφελος φυσικά και των παιδιών, αλλά και της ομάδας.

Έτσι οδεύουμε μεν σε μια σεζόν που έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, όμως ο στόχος είναι και πάλι μια επιτυχημένη πορεία, όπως αυτές των τελευταίων ετών, όπου η Ξάνθη έφτασε 3 φορές στο φάιναλ φορ, κατακτώντας μάλιστα μία φορά και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

9 Σεπτεμβρίου (Ώρα 15:00) Αθλητικό Κέντρο Emileon Παναιτωλικός – Κέρκυρα

9 Σεπτεμβρίου (Ώρα 16:00) Αθλητικό Κέντρο Epirus ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

10 Σεπτεμβρίου (Ώρα 13:00) Αθλ. Κέντρο Λώλας ΠΑΟΚ – Λάρισα

Ρεπό: Ξάνθη