Super League: Απόλυτα ικανοποιημένος από εμφάνιση και αποτέλεσμα ο Μίλαν Ράσταβατς

 

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση, όσο και από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο προπονητής της Ξάνθης αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του είπε πως “είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε, όπως είχαν και οι αντίπαλοι. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων απόλαυσαν ωραίο ποδόσφαιρο. Στο α’ μέρος παίζαμε πολύ ανοιχτά και είπαμε στην ανάπαυλα να είμαστε πιο σφιχτοί. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και είναι ένας πολύ σημαντικός πόντος για εμάς και για την συνέχεια. Εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στο Champions League. Όποιος κερδίζει πόντο ή πόντους από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι ένας σπουδαίος πόντος για εμάς και πολύ σημαντικός για την ψυχολογία μας”.

Μιλώντας για την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι δήλωσε πως “η ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια έχει μία κουλτούρα σε κάθε παιχνίδι να δίνει το 100% των δυνάμεών της. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε εμείς και προσπαθούμε να εξελισσόμαστε. Η σημερινή απόδοση είναι ένα σκαλοπάτι για την βελτίωσή μας. Έχουμε περιθώρια στο μέλλον για πιο μεγάλη πρόοδο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από ότι στην αναμέτρηση με την Λαμία. Είχα πει οτι η ομαδά μπορεί να βελτιωθεί και αυτό φάνηκε σε αυτό το παιχνίδι. Έγινε ενα παιχνίδι ανοιχτό και στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιες στιγμές είχαμε και την τύχη μαζί μας”.

Νωρίτερα και μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι με τη λήξη της αναμέτρησης ο Μίλαν Ράσταβατς συνεχάρη τους παίκτες του “για ένα ηρωικό και πολύ καλό ματς. Ήταν ένα ηρωικό παιχνίδι από τους παίκτες μας. Ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές. Πήραμε αυτό που θέλαμε. Το σημαντικό είναι πως δεν χάνουμε”.