Ο Καρασαρλίδης υπεύθυνος ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα υπό τον Χαριτωνίδη

 

Τον ορισμό του Κώστα Χαριτωνίδη ως τεχνικό υπεύθυνο ανάπτυξης και του Χαράλαμπου Καρασαρλίδη ως υπεύθυνου ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος αποφάσισε μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΕΟΠΕ στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε.

Αρχικά η ΕΟΠΕ φρόντισε να εγκρίνει τις Ειδικές Προκυρήξεις του Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες, ενώ την ίδια ώρα ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Μεταγραφών που είχε πραγματοποιηθεί.

Την ίδια ώρα έγινε και ο απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς για τις Εθνικές Ομάδες και το Beach Volley χωρίς όμως να ανακοινωθούν συγκεκριμένα νούμερα και οικονομικά δεδομένα.

Παράλληλα η Επιτροπή Ανάπτυξης έκανε τις εισηγήσεις και προτάσεις για τις επιλογές των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών και εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή και ο πρόεδρός της Επιτροπής Ανάπτυξης Άγγελος Κυριακίδης για την τελική επιλογή.

Το σημαντικό όμως είναι ότι αποφασίστηκε η αμισθί και σε εθελοντική βάση ανάληψη ως τεχνικού υπευθύνου Ανάπτυξης του Κώστα Χαριτωνίδη, πατέρα του περσινού πασαδόρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και προσωπικού φίλου του Σάκη Μουστακίδη, ενώ ο Χαράλαμπος Καρασαρλίδης  αναλαμβάνει υπεύθυνος Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος με ευθύνη προφανώς και την περιοχή της Θράκης (φωτο bakar από το liberovolley).

Τέλος, κατά την διάρκεια του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Μάρκετινκ και Επικοινωνίας υπο την προεδρία του Ταμία της ΕΟΠΕ Τάσου Πασπαλά που θα έχει συντονιστές τους δημοσιογράφους της Nova Ισίδωρο Πρίντεζη και Παντελή Λώλη και συνεργάτες την Πένυ Ροντογιάννη και τον Τίμο Αθανασόπουλο.

Είδη οι συντονιστές της Επιτροπής παρουσίασαν και το πλάνο όπου θα κινηθεί η Ομοσπονδία σε θέματα προβολής, ενώ έγινε γνωστό ότι το ετήσιο τουρνουά MiniVolleyFestival θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «BeActive».