LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο πρώτο «ντέρμπι» της χρονιάς για τον ΑΟΞ, με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Ώρα 19:25 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 19:35 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:45 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ώρα 19:55 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 20:01 Στο γήπεδο και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης (Δείτε ΕΔΩ).

Ωρα 20:06: Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Κίκε, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά

Ωρα 20:09 Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένουν στο μηδέν, ενώ νωρίτερα η Λαμία έκανε την έκπληξη και πέρασε 1-3 από την Τρίπολη πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Super League επί του Αστέρα.

Ωρα 20:12 Η εντεκάδα που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι για τον Ολυμπιακό: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς

Ωρα 20:15 Στον πάγκο της Ξάνθης ο Ράσταβατς κράτησε τους Γκαραβέλη, Τριάδη, Μεχία, Οκάν, Κάστρο, Ρότσε και Ορφανίδη.

Ωρα 20:18 Στον «ερυθρόλευκο» πάγκο βρίσκονται οι Προτό, Ομάρ, Εμενίκε, Ανδρούτσος, Καρσελά, Νικολάου και Ζντιέλαρ

Ωρα 20.21 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Αντώνη Καρατζίκας (Αθηνών). Τέταρτος ο “νιόπαντρος” Συριανός διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης.

Ώρα 20:27 Οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Σε λίγο θα έχουμε σέντρα στο παιχνίδι.

1′ Έναρξη του αγώνα

5′ Ψάχνουν τα πατήματά τους και η Ξάνθη και ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

9′ Καλή φάση με τον Φορτούνη για τον Ολυμπιακό που έπιασε ένα σουτ με τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

12′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Ένγκελς έπιασε μια κεφαλιά, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης. Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-1.

16′ Καλή φάση για τον Ολυμπιακό, με τον Τζούρτζεβιτς να βγαίνει σε ένα τετ α τετ, αλλά να αστοχεί και να παραμένει το 0-1.

20′ Η Ξάνθη έχει ανέβει και έχει ισορροπήσει λίγο το ματς, όμως δυσκολεύεται πολύ στο να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

24′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, για τον Ολυμπιακό και τον Ζιλέ.

27′ Καλη ευκαιρία με τον Γέντρισεκ , που έπιασε ένα σουτ, όμως αστόχησε.

33′ Άλλη μια κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για τον Μάριν.

38′ Διαμαρτυρίες από τον Χάσι, που ζητάει μια κάρτα σε ένα φάουλ πάνω στον Τζούρτζεβιτς.

42‘ Πιέζει ψηλά η Ξάνθη, και παίρνει απανωτά κόρνερ, αλλά χωρίς να καταφέρει να εκμεταλευθεί κάποιο εξ’αυτών.

43′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Μετά το σουτ του Ντε Λούκας που απέκρουσε πριν ο Καπίνο, τώρα οι Θρακιώτες ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Λισγάρα! Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1! 

45′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, και μετράμε αντίστροφα για την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 21:17 Τέλος πρώτου ημιχρόνου! Η Ξάνθη πίεσε ψηλά, και ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του. Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1

Ώρα 21:21 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 21:24 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ώρα 21:29 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 21:32 Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο.

49′ O Μαρίν έπιασε ένα σουτ, όμως ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σταθερά.

53‘ Ο Λουσέρο έπιασε ένα τρομερό σουτ, που όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

54′ Από το κόρνερ ο Λισγάρας έπιασε μια δυνατή κεφαλιά, με τον Καπίνο, όμως να αποκρούει σωτήρια!

58′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Ρότσε να αντικαθιστά τον Μπούλα.

61′ Αλλαγή και για τον Ολυμπιακό, ο Εμένικε στη θέση του Τζούρτζεβιτς.

65′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό ο Μαρίν έξω, για να πάρει τη θέση του ο Καρσελά.

67′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με την κεφαλιά του Λισγάρα, μετά από ένα κόρνερ που όμως αποκρούστηκε.

68′ Κίτρινη κάρτα στον Ντε Λούκας.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη.

72′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Ντε Λούκας περνάει ο Μεχία.

73′ Ο Λουσέρο επιχειρεί ένα συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

76′ Τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Φουρτούνη περνάει ο Ανδρούτσος.

77′ Σουτ στην κίνηση από τον Σεμπά, ύστερα από σέντρα του Φιγκέιρας, η μπάλα θα φύγει άουτ.

79′ Ο Ολυμπιακός θα πετύχει γκολ με τον Εμενίκε, όμως ο Καλογερόπουλος υπέδειξε χέρι και ακύρωσε σωστά το γκολ.

81′ Τελευταία αλλαγή και για την Ξάνθη. Ο Τριάδης στη θέση του Γέντρισεκ.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Μεχία.

82′ Ωραία συνεργασία του Καρσελά με τον Κούτρη, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα στο επικίνδυνο γύρισμα από τα αριστερά.

84′ Νέο σουτ του Σεμπά στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Κουτρή, η μπάλα άουτ.

90′ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

91′ Κίτρινη κάρτα στον Ζίβκοβιτς.

92′ Κίτρινη κάρτα στον Ρότσα.

93′ Σουτ από τον Σεμπά, διώχνει σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.

94′ Σουτ του Κουτρή, η μπάλα άουτ.

95′ Τέλος του αγώνα. Η Ξάνθη έρχεται ισόπαλη με 1-1 με τον Ολυμπιακό, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες και πολυτιμότερο παίκτη τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας στη μετάδοση του αγώνα. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν για να γίνει αυτή η μετάδοση. Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…..