Super League: Πάνοπλη η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό! Αναλυτικά η 18μελης αποστολή…

 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της Ξάνθης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια, και μετά το πέρας της ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε και την 18μελη αποστολή του αγώνα.

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια, παίκτες και τεχνικό επιτελείο και μετά την προπόνηση σε διάφορους τομείς, και τις τελευταίες οδηγίες του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς και των συνεργατών του, ανακοινώθηκε στους παίκτες και η αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν και οι Γκόραν Ρότσε και Παναγιώτης Τριάδης που φαίνεται πως ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους για το σημαντικό ματς με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Ντε Λούκας, Κίκε, Μπρίτο, Ρότσε, Τριάδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.