Με νέα λειτουργική δομή τη νέα χρονιά ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής

 

Με νέα λειτουργική δομή θα συνεχίσει την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής, ενώ τα μαθήματα θα συνεχίσουν να παραδίδονται στην μικρή αίθουσα δίπλα από τον χώρο που φιλοξενείται το Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής επί της οδού Αγχιάλου (Πολυκέντρο Δήμου Κομοτηνής).

Οι εκπαιδευτικές ημέρες διδασκαλίας ορίζονται από την Τρίτη έως το Σάββατο, ενώ η Κυριακή θα καθιερωθεί ως ημέρα αγώνων και άσκησης. Ως εκπαιδευτές των τμημάτων μάθησης θα είναι οι ακόλουθοι:

Μαρκίδης Κωσταντίνος (Μαθηματικός)
Νικολαΐδης Γεώργιος ( Γυμναστής)
Μακίδης Δημήτριος ( Φιλόγογος)
Σαργκσιάν Ακόπ ( Ιδιωτικός υπάλληλος)
ενώ επικουρικά θα βοηθούν οι Κωσταντινίδης Θεοχάρης, Βουρλιώτης Νικόλαος και Φωτεινιάς Νικόλαος,

Τα τμήματα εκπαίδευσης θα είναι πέντε (5) και συγκεκριμένα :
• Δύο αρχαρίων,
• Δύο μεσαίας επίδοσης
• και ένα τμήμα υψηλής επίδοσης.

Ο χρόνος εκπαίδευσης ανά διδασκαλία για φέτος θα αναπροσαρμοστεί για κάθε τμήμα σε μία ώρα την ημέρα δύο φορές την εβδομάδα, ενώ ο προβιβασμός των αθλητών στο επίπεδο της εκπαίδευσης θα γίνεται με απόφαση της εκπαιδευτικής ομάδας.

Η μηνιαία συνδρομή των μελών και των αθλητών θα καθοριστεί για φέτος στα 15 ευρώ ανά μήνα, και στα 20 ευρώ για τα 2 παιδιά, κάθε επιπλέον παιδί θα επιβαρύνει με 5 ευρώ. Επίσης οι εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και ορίζεται ως κατώτερο ηλικιακό όριο τα μεγάλα Νήπια.
Τα τμήματα εκπαίδευσης θα προσπαθήσουμε να μην υπερβούν τα 12 άτομα, καθώς δυνατότητα για την δημιουργία νέων τμημάτων δεν υπάρχει.

Η έναρξη της νέας σκακιστικής περιόδου 2017/18 θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Στις 09 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας όπου και θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες μαθημάτων. Το τέλος της σκακιστικής περιόδου ορίζεται στις 2 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νικόλαο Φωτεινιά και το τηλέφωνο 697 4848 062.