Α2 Ανδρών: Φεύγει από την Ορεστιάδα και γίνεται Ιππότης ο Δημήτρης Ράπτης

 

Στην Ρόδο και την Ροδίων Άθλησις θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Ορεστιαδίτης πασαδόρος  Δημήτρης Ράπτης, καθώς όλα δείχνουν ότι αποχωρεί από τον Α.Ο.Ορεστιάδας και μένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Όπως αναφέρει το radioevros, η Ροδίτικη ομάδα την οποία κοουτσάρει ο Νίκος Τρατσέλας  τα τελευταία χρόνια φέτος διεκδικεί την άνοδο της στην Volley League (πέρσι έφθασε μέχρι την Β΄Φάση ενώ συμμετέχει στον Α’ Όμιλο – 2ο Υποόμιλο).

Η Ροδίων Άθλησις έχει ως γνωστόν στο  δυναμικό της και άλλους Εβρίτες όπως τον Βασίλη Προδρομίδη και τον Πασχάλη Ποτολίδη, ενώ στο παρελθόν είχε προπονητή τον Νίκο Αντωνιάδη και έπαιξε και ο Θοδωρής Χουσίδης (όλοι τους πρώην του Α.Ο. Ορεστιάδας).

Το γεγονός σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του ώστε ο 23χρονος  πασαδόρος ύψους 1.92 που πέρσι είχε αρκετές συμμετοχές στην Volley League να φύγει από την Ορεστιάδα και να συμφωνήσει με ομάδα  της Α2 ενισχύοντας τελικά  την Ορεστιαδίτικη παροικία στο νησί των Ιπποτών.

Ο Ράπτης θα ενσωματωθεί σε λίγες μέρες στην ομάδα της Ρόδου που μόλις ξεκίνησε προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην ομάδα της Νέας Βύσσας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (ΕΣΠΕΘΡ) θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πασαδόρος Δημήτρης Ράπτης. Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε το βόλεϊ στις Ακαδημίες της Ορεστιάδας για να πάει στον Ολυμπιακό το 2009 και να μείνει εκεί για τέσσερα χρόνια.

Από εκεί πήγε πέρυσι στην Αργυρούπολη και ακολούθως ανέβηκε πριν τρία χρόνια στα πάτρια εδάφη, αρχικά ξεκινώντας συνεργασία με την ομάδα της Νέας Βύσσας και ακολούθως μεταπηδώντας στον ΑΟ Ορεστιάδας (με την φανέλα του οποίου εικονίζεται στην φωτογραφία του greekvolley).