Το Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής παραμένει… κλειστό και δημιουργεί προβλήματα σε προπονήσεις και φιλικά

 

Μπορεί οι επιδιορθώσεις σε αποδυτήρια και φωτισμό στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής να έχουν ολοκληρωθεί (θυμηθείτε ΕΔΩ), όμως αυτό δεν έχει παραδοθεί ακόμα προς χρήση στις ομάδες.

Αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στα σωματεία μπάσκετ και βόλεϊ, τα οποία έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά και κάνουν προπονήσεις είτε στα Κλειστά Γυμναστήρια Γυμνασίων και Λυκείων, είτε στο Πανθρακικό Στάδιο.

Επίσης λόγω της μη χρήσης του υπάρχει πρόβλημα και με την τέλεση φιλικών παιχνιδιών. Ήδη το φιλικό του ΓΑΣ Κομοτηνή με την Ασπίδα Ξάνθης, το οποίο ήταν να γίνει αρχικά στην Κομοτηνή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, μεταφέρθηκε στην έδρα της Ασπίδας και θα γίνει στο Εύμοιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα έργα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ούτως ώστε να δοθεί προς χρήση. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου είναι να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και Αίαντας Κομοτηνής – Θύελλα Φερών για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς και του Τουρνουά “Ιωαννης Καρυώτης” από την ΑΕ Κομοτηνής.

Σε περίπτωση λοιπόν που το Κλειστό Γυμναστήριο δεν είναι έτοιμο τότε οι αγώνες αυτοί θα αναβληθούν, καθώς δεν υπάρχει άλλο Κλειστό Γυμναστήριο στην Κομοτηνή που να πληρεί τις προϋποθέσεις για την τέλεση αγώνων μπάσκετ.