Γ’ Εθνική: Ξαφνικό διαζύγιο στους Προσκυνητές! Παρελθόν από την Δόξα ο υπαρχηγός Κώστας Κλής

 

Ξαφνικό διαζύγιο είχαμε στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών με τον Κωνσταντίνο Κλή να αποχαιρετά για προσωπικούς λόγους την ομάδα.

Ο Κλής ήταν από τους αρχηγούς της ομάδας και προορίζοταν και φέτος στο βασικό σχήμα από τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη, που θα πρέπει πλέον ξαφνικά να καλύψει ακόμα ένα κενό από τα πολλά που φαίνεται πως έχει φέτος η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών, με την μέτρια εικόνα που παρουσιάζει στα φιλικά ωστόσο της προετοιμασίας της.

Ο 23χρονος χαφ πέτυχε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε 21 συμμετοχές 2 γκολ και ήταν ο παίκτης που σκόραρε το «χρυσό» τέρμα της πρώτης ιστορικής νίκης της ομάδας των Προσκυνητών στην Γ’ Εθνικη επί του Εορδαικού.

Ο Κλής που φέτος θα μπει στο τέταρτο έτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, συνέχισε στο Καλαμάκι στην ΕΠΣ Αθηνών, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο στην Α’ εθνικη για να ακολουθήσει το Αιγάλεω σε Δ’ Εθνική, το Ρουφ, η Αγια Παρασκευή και ο Κεραυνο Περνης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι παίκτης ελεύθερος με τις ικάνότητες του Κλή μόνο αδιάφορες δεν θα αφήσει ομάδες Γ’ Εθνικής, αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων.