Α2 Ανδρών: Κρούση στον Χρήστο Πάτρα για να αναλάβει όλο το οικοδόμημα του ΑΟ Ορεστιάδας

 

Ο Χρήστος Πάτρας φαίνεται ότι αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης Πρωτοδικείου του ΑΟ Ορεστιάδας για να αναλάβει την αναδιοργάνωση του συλλόγου στη νέα του εποχή.

Πρόκειται για προπονητή που έχει γράψει την δική του ιστορία, σε Άρη και ΠΑΟΚ αλλά κυρίως με την ομάδα του Ηρακλή, τον οποίο έχει οδηγήσει σε αμέτρητους τίτλους στα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και για την άνοδο της ομάδας στη Volley League τα προηγούμενα χρόνια, μετά τις γνωστές περιπέτειες που πέρασε.

Το γεγονός ότι έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες στο ενεργητικό του στις ακαδημίες είναι το κρίσιμο στοιχείο, καθώς όραμα των ανθρώπων του ΑΟΟ είναι να δοθεί έμφαση στα παιδιά της Ορεστιάδας που βρίσκονται στις ακαδημίες και να χτιστούν γερές βάσεις, που θα δώσουν την ευκαιρία για αναγέννηση της ομάδας στο μέλλον.

Οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει κρούση στον πολύπειρο προπονητή, ο οποίος μελετά το όλο πρότζεκτ που του προτείνεται και αναμένεται η απάντησή του. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα προπονητή στον ΑΟΟ αναμένεται να λήξει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο καθώς πλησιάζει και η ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων…