Αίσθηση από την παρουσία Γκιρτζίκη και… την απουσία Πανόπουλου στην παρουσίαση του βιβλίου για τον ΑΟΞ

 

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την παρουσίαση του βιβλίου για την ιστορία του ΑΟΞ, εξακολουθεί να σχολιάζεται από πολύ κόσμο στην Ξάνθη η παρουσία στην εκδήλωση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, σε αντίθεση με τον Χρήστο Πανόπουλο που έλαμψε δια της απουσίας του.

Ο Γκιρτζίκης θα περίμενε ίσως κανείς να είναι την ίδια ώρα στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με το Βέλγιο. Άλλωστε, ακόμα και μετά την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου της ΕΠΟ πριν ένα χρόνο, έδινε σταθερά το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατέβηκε στην Αθήνα, σε αντίθεση για παράδειγμα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη που δεδομένων και των υποχρεώσεων που έχει ως πρωτεύσας αναπληρωματικός σύμβουλος του ΔΣ της ΕΠΟ, ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει δια ζώσης το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας.

Η απουσία ωστόσο που σχολιάστηκε από τους περισσότερους ήταν αυτή του Χρήστου Πανόπουλου, που επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου. Μάλιστα, όπως σχολίασε και η Ξάνθη Sport (από όπου και η φωτογραφία), ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων του ΑΟΞ Μπάμπης Χατζημεστής εξέφρασε το «παραπονάκι» του για αυτήν την απουσία, αν και έπλεξε το εγκώμιο του μεγαλομετόχου της ομάδας.

Κατά τα άλλα, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης και ο δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος έδωσαν κανονικά το παρών στην εκδήλωση, για την οποία η αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης αποδείχθηκε πολύ μικρή…