ΕΠΣ Θράκης: 2 (+1) μεταγραφές και μια πρόωρη αποχώρηση για τον Ορφέα Στρύμης

 

Σε δυο ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Ορφέα Στρύμης που έφτασε ήδη τις έξι, αφού τελικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Χρήστος Δούκας.

Έτσι μετά τους Χριστίδη, Νταναδά (θυμηθείτε ΕΔΩ) και τις δυο σημαντικές προσθήκες των έμπειρων Βοινιάδη και Δάλκου στην ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου θα αγωνίζονται οι Αλέξανδρος Πολυχρονιδης και Παντελής Απαζίδης.

Ο 23 χρονος Πολυχρονίδης προέρχεται από την Μεσσούνη και αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και μεσοεπιθετικός, ενώ ο 22χρονος Απαζίδης είναι τερματοφύλακας και αγωνιζόταν στον Πόντο Κομοτηνής.

Επίσης στην ομάδα επανέρχεται μετά από τον τραυματισμό του ο 21χρονος αμυντικός μέσος και στόπερ Κώστας Ηλιόπουλος με παρελθόν στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (δεξιά φώτο).

Ωστόσο παρελθόν πριν καν φορέσει σε επίσημο παιχνίδι την φανέλα του Ορφέα Στρύμης ο 35χρονος αμυντικός μέσος Χρήστος Δούκας με παρελθόν σε Δόξα Γρατινής, Παλαιό Φαληρο (Πειραιά) και φέτος στην Βιστωνίδα Κοπτερού.

Η ομάδα της Στρύμης είναι κοντά και στην απόκτηση ακόμα 2 νεαρών ποδοφαιριστών που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου.