Γ’ Εθνική: Παράσταση για έναν ρόλο το φιλικό «ντέρμπι» ανάμεσα στις Δόξες της Ροδόπης Ν. Σιδηροχώρι και Προσκυνητές

 

Με 5-1 νίκησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την Δόξα Προσκυνητών στην φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων της Ροδόπης στη Γ’ Εθνική που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο (άδειο είναι η αλήθεια) ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Μίλλερ στο 8ο λεπτό και ο Σαμαράς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης, ώστε να πάνε με σχετική άνεση στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο 60′ ο αρχηγός των Προσκυνητών Νίκος Τρίχας μείωσε σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, όμως στην συνέχεια (και ενώ οι δυο προπονητές προέβησαν σε αλλαγές) ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Μέσα σε 15 λεπτά το Ν. Σιδηροχώρι σημείωσε τρία τέρματα με τον Μαυράκη στο 75′ να κάνει το 3-1, τον Γιαννακίδη στο 86′  το 4-2 καθώς η μπάλα σε σουτ βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα και τον Μαυράκη και πάλι με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 90′.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Καραγιάννη (φωτό από την εφημερίδα “Περισκόπιο” που κυκλοφορεί την Δευτέρα με πλούσια αθλητική ύλη). 

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Πριτσίδης, Πλασταράς, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Αμοιρόπουλος, Τσορτανίδης, Μουρατίδης, Χατζήπαππας, Σαμαράς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κούτρας, Αλεξακούδης, Γιαννακόδης, Κοσιής, Τζαμπάζης, Δανίδης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Περτσάς, Ξενοδοχίδης Γ., Ιωαννίδης, Καραγιαννίδης, Λειβαδιώτης, Χακάν Βελή, Τρίχας, Δραγανίδης, Βιόπουλος, Παπαρούνας, Γιαννακιτσίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζουμπιάδης, Ξενοδοχίδης Ηλ., Βουλγαρίδης.