Γ’ Εθνική: Ανοιχτή η πόρτα του Ορφέα Ξάνθης για τον Κώστα Ξαντινίδη

 

Σάλος υπάρχει στην Ξάνθη από τη χθεσινή ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Κώστα Ξαντινίδη, στην οποία αναφέρει ότι από τον Αστέρα Μαγικού δεν του δίνουν το δελτίο για να συνεχίσει είτε στον Άρη Πετεινού που τον θέλουν, είτε στον Ορφέα Ξάνθης, που αναφέρει σαν λάθος του που έφυγε από την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ίδιος ο Ορφέας δεν άφησε να πέσει κάτω η δήλωση αυτή του Ξαντινίδη και ο ιδιοκτήτης Μπάμπης Χατζημεστής που χειρίζεται και το προφίλ της ομάδας της Ξάνθης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του παίκτη πως “η πόρτα του Ορφέα είναι πάντα ανοικτή”, επαναφέροντας έτσι το ενδεχόμενο τελικά ο Κώστας Ξαντινίδης να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, παρά την χθεσινή του ανάρτηση.

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση και λίγο μετά το σχόλιο του Μπάμπη Χατζημεστή, απάντησε και ο εκ των αρχηγών του Ορφέα και πολύ καλός φίλος πλέον του Ξαντινίδη, Γιάννης Καραγκιόζης γράφοντας το εξής: «Δευτέρα 5:00μμ σε περιμένω κουμπαρε », και δείχνοντας του επίσης πως είναι ευπρόσδεκτος από όλους στην ομάδα του Ορφέα.

Φυσικά τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα και είτε να βρεθεί λύση και ο Κώστας Ξαντινίδης να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, είτε όπως αναφέρει και ο ίδιος να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Βέβαια όποια τροπή και να πάρει η υπόθεση τελικά, ο «Ξάντο» στην χθεσινή του ανάρτηση τόνισε πως δεν κρατάει κακία στην ομάδα και ουδέποτε είχε κακό σκοπό.