«Σταματώ τη μπάλα γιατί δεν μου δίνουν το δελτίο μου! Το τοπικό ποδόσφαιρο πέθανε για εμένα! Λάθος που έφυγα από τον Ορφέα»

 

Ο μήνας ξεκίνησε με… πρωινές βόμβες από τον Κώστα Ξαντινίδη! Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατήγγειλε ότι η ομάδα του Αστέρα Μαγικού, στην οποία είναι επί χρόνια αρχηγός (είχε φύγει για λίγο αλλά είχε επιστρέψει τον Ιανουάριο από τον Ορφέα), δεν του δίνει το δελτίο του ώστε να πάει στον Άρη Πετεινού που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Αν και διευκρινίζει ότι πιθανότατα στην θέση του προέδρου του Μαγικού και ίδιος θα έκανε τα ίδια και πιθανότατα θα…. κρεμούσε το δελτίο και θα το έδινε το 2030, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σχολιάζει ότι ο ίδιος έχει πλέον αδειάσει ψυχολογικά και έδωσε ό,τι ήταν να δώσει στο Μαγικό και με δεδομένη την κατάσταση των πραγμάτων ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από αυτό που αγαπά και κάνει τα τελευταία 2ο χρόνια: το ποδόσφαιρο.

«Το τοπικό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει για εμένα», γράφει χαρακτηριστικά ο Ξαντινίδης, που πρόσφατα έγινε μπαμπάς και στο τέλος του σημειώματός του αυτοαποκαλείται «παλαίμαχος και χοντρός». Ανακοινώνει έτσι το τέλος της καριέρας του και διευκρινίζει ότι η μόνη περίπτωση να συνεχίσει στα γήπεδα είναι να πάει στον Ορφέα και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε τέσσερα γκολ στο ένα εξάμηνο που πρόλαβε να αγωνιστεί πέρυσι, με αποτέλεσμα να είναι από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας.

Μάλιστα ο Ξαντινίδης, μέλος και της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Ξάνθης στο Regions Cup, χαρακτηρίζει λάθος του που έφυγε από την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης για να επιστρέψει  στο Μαγικό τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναλυτικά, ο Κώστας Ξαντινίδης αναφέρει:

«Επειδή πολλά ακούγονται και η αλήθεια είναι ότι κούρασε το θέμα θέλω να βάλω ένα τέλος σε όλα! Υπάρχει ενδιαφέρον έντονο από την ομάδα του Άρη Πετεινου για την απόκτηση μου τα έχουμε βρει σε όλα απλά υπάρχει ένα θέμα.. Δεν μου δίνουν το δελτίο από την ομάδα που έχω δώσει τα πάντα και αγωνιστικά και ψυχικά! Αστέρας Μαγικού..

Πάμε στο θέμα Αστέρας Μαγικού… Και εγώ αν ήμουν στην θέση του προέδρου, το ίδιο θα έκανα. Το δελτίο θα το κρεμουσα και θα το έδινα το 2030!! Σωστό ή λάθος θα το κρίνει ο χρόνος..

Επειδή δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στην ομάδα ούτε στους ανθρώπους που αγαπώ και πιστεύω ότι με αγαπούν, θα σταματήσω να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και 20 χρόνια, το ποδόσφαιρο! Δεν θέλω να με ξαναμιλήσει κάνεις για τοπικό ποδόσφαιρο, πέθανε για μένα!

Το μόνο ενδεχόμενο να συνεχίσω να παίζω μπαλα είναι στη γ εθνική και στην ομάδα που έκανα το μεγαλύτερο ποδόσφαιρικο μου λάθος να φύγω τον Ιανουάριο, δηλαδή τον Ορφέα, σε καμία άλλη!!!

Δυστυχώς δεν έχω άλλες αντοχές κυρίως ψυχικές να αγωνιστώ στον Αστέρα Μαγικού έχω δώσει τα πάντα και δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω..Συγνωμη αλλα εχω αδειάσει!!!

Δεν επαιξα σε άλλη ομάδα αντίπαλο του χωριού δεν θα το κάνω ούτε τώρα άσχετα αν ήθελα και θέλω το σωστό όμως είναι να μην το κάνω!! Αυτά τα λίγα..Καλο μήνα με υγεία ο παλαίμαχος και χοντρός!!».