Γ’ Εθνική: Λευκή φιλική ισοπαλία για ΑΕ Διδυμοτείχου και Νέο Σιδηροχώρι με διαιτητή έναν… υποψήφιο δήμαρχο

 

Στο γήπεδο του Ελληνοχωρίου, λόγω των γνωστών έργων στο γήπεδο Διδυμοτείχου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ΑΕΔ στο κοινό της, αφού το φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ήταν το πρώτο για τους γηπεδούχους στον Έβρο.

Η ΑΕΔ ήθελε την ρεβανς του 1-4 του Ν. Σιδηροχωρίου που έγινε στις 13 Αυγούστου έστω για το γόητρο και να ικανοποιήσει τον κόσμο της πετυχαίνοντας την πρώτη της φιλική νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι δυο ομάδες δείχνοντας θετικά στοιχεία στις άμυνες αλλά πρόβλημα στην επίθεση, έμειναν στο μηδέν, με μια ευκαιρία του Γιαννόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο να καταγράφεται ως η σημαντικότερη στιγμή των γηπεδούχων.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο μια καλή ευκαιρία με τον Μουρατιδη αλλα το σουτ του  περασε λιγο αουτ απο το δεξι δοκαρι, ενω επίσης διαμαρτύρονται για ακυρωθεν γκολ του Ορεστιαδίτη Αλεξακουδη.

Γενικά, αξίζει να σημειωθεί ότι τα βλέμματα τράβηξε ο παλαίμαχος διαιτητής Θεόδωρος Σκινδρής που έχει δηλώσει πρόθεση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου και κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα έχοντας βοηθούς τους Διαμαντή και Χρηστίδου.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κρίστο Τελκίνσκι): Κυριακιδης, Θάνος, Αβογιαν, Πετροπουλος, Τζανετάκος, Γιαννοπουλος, Χριστεφ, Μαμρικισβιλι, Ζαφειρόπουλος, Κοτζα, Ιντζες. Αγωνίστηκαν και οι Συριτουδης, Τερτσουδης, Σουλειμανογλου, Ασπιώτης, Πατιαλιακας, Αλεξακιδης, Γκιντίδης.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Βασιλείου, Μιλλερ, Πλασταράς, Αλεξακούδης, Αγγελης, Ανυφαντάκης, Γάιδας, Μουρατίδης, Χατζήπαππα, Μαυράκης, Δανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αμοιροπουλος, Λεφής, Τσαμπάζης, Τσορτανιδης, Κουτρας, Κοσιης, Σαμαρας και Ανδρεου.