Γ’ Εθνική: Διπλασίασε τις φιλικές νίκες επί της Δόξα Προσκυνητών ο Ορφέας Ξάνθης

 

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Προσκυνητών η τοπική Δόξα υποδέχτηκε τον Ορφέα Ξάνθης που έδωσε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 0-2 με  τέρματα που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχουν ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια ακόμη καλή εμφάνιση και να πάρουν νίκη γοήτρου και την ρεβανς για την ήττα 1-4  στο γήπεδο Λευκόπετρας στις 17 Αυγούστου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν και πάλι δείχνοντας ότι χρειάζονται δουλειά ακόμα και ότι η μεταθεση κατά μια ή δυο εβδομάδες ίσως τους ευνοεί.

Το πρώτο μέρος βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με τον Ορφέα στο πρώτο τεταρτο της επανάληψης να σημειώνει δυο τέρματα με τον Πασχαλάκη στο 52′ και τον Χαληλ στο 60′.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Παπουτσίδης, Σαμέτ Αμέτ, Γ. Ξενοδοχίδης, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Τρίχας, Παπαρούνας, Δραγανίδης, Βιόπουλος, Κλης, Γιαννακιτσίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Κυνηγόπουλος,  Η. Ξενοδοχίδης,  Ιωαννίδης, Φουρκάν, Χακάν, Καραγιαννίδης, Βουλγαρίδης, Παπαγεωργίου, Σιχλιμοίρης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Αθανασίου, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Β. Καραγκιόζης, Χαλήλ Ιμπραημ, Μακράκης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Τσιλιγγίρης, Αικούτ, Καλλίδης, Γ. Καραγκιόζης, Κουτσογιάννης, Χατζηπαππάς, Χίντ Ιμέρ