Φιλική ισοπαλία στο Άβατο ανάμεσα σε Άρη και Αναγέννηση Θαλασσιάς πριν κληρωθούν μαζί στο Κύπελλο

 

Η αναβολή των αρχικά προγραμματισμένων για αυτές τις μέρες αγώνων του Άρη Αβάτου με την Δόξα Δράμας  έφερε ένα φιλικό ανάμεσα στην ομάδα του Αβάτου και την Αναγέννηση Θαλασσιά, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες.

Στην επανάληψη του περσινού τελικού του Κυπέλλου – και πριν οι δυο ομάδες κληρωθούν στον ίδιο όμιλο της β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, η Αναγέννηση Θαλασσιάς κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με ένα τέρμα του νεοαποκτηθέντα Κώστα Καπράνη, και κράτησε το σκορ μέχρι και την ανάπαυλα.

Στην επανάληψ ο Άρης Αβάτου βγήκε πιο αποφασισμένος, πίεσε ψηλά και εν τέλει κατάφερε να σκοράρει με τον Πάρη Κοτόπουλο και να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και μια ευκαιρία ακόμα να ανατρέψουν ολοκληρωτικά το εις βάρος τους σκορ, όμως ο Γκέκας δεν ευστόχησε σε ένα πέναλτι που κέρδισε  ο Σαρηγιαννίδης.

Η ουσία πάντως του σημερινού φιλικού, είναι πως αμφότεροι οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα και παίκτες, και είδαν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, ενόψει της νέας σεζόν.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Βαφειάδης, Παπαδιώτης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Μελισόπουλος, Κελεσιάδης, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Γκέκας. Αγωνίστηκαν και οι: Εμίνογλου, Ταχτσίδης, Κιομουρτζής, Εφεντόπουλος, Κούτρας, Κουτίνης, Βαρελάς, Μίχογλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Δημήτρης Καρύδης): Κίρτζαλη, Κελίδης, Τηλαβερίδης, Μυλωνάς, Φεταχίδης, Σταύρου, Πεντεζίδης, Κωτίδης, Κουτσομιχάλης, Καζάκης, Καπράνης. Αγωνίστηκαν και οι: Δημόπουλος, Δάγκας, Ελευθεριάδης, Μαντζαρίδης, Βασιλειάδης Στ., Θωμαίδης, Μπίκος, Δελητζιόγλου