Κλείστηκε φιλικό της Ξάνθης με τον Ορφέα στα Πηγάδια με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος

 

Μετά την πρώτη φετινή επιτυχία στη Super League το περασμένο Σάββατο με το 0-2 στα Χανιά επί του Πλατανιά, η Ξάνθη επέστρεψε την Κυριακή στην βάση της και είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Μετά το ρεπό, ο Μίλαν Ράσταβατς, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια και ξεκίνησαν τις σημερινές τους ασκήσεις.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις με μπάλα και τακτικής.

Ο Νίκος Σαμπανίδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς, ενώ ο Κίκε Μπόουλα που στο ντεμπούτο του έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 60′, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Ο Γκόραν Ρότσε πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα (18:00) η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης σε αγώνα προετοιμασίας, σε γήπεδο του προπονητηρίου της.

Άλλωστε το πρωτάθλημα διακόπτεται το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, αλλά ο Ράσταβατς θέλει να κρατήσει ενεργή την ομάδα, ενώ το τεστ αυτό θα είναι σημαντικό και για τον Μπάμπη Χατζημεστή.