Α2 Ανδρών: Με ίδιο κορμό, Φλετούρη αρχηγό και άλλους 14 παίκτες ξεκινά προετοιμασία η ΓΕΑ

 

«Με τον ίδιο βασικό κορμό της περσινής σεζόν, όπου κατακτήσαμε την 7η θέση και εξασφαλίσαμε την παραμονή στην Α2 κατηγορία, καθώς και με ποιοτικές προσθήκες νεαρών αθλητών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ξεκινάμε σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου την προετοιμασία της ομάδας μας Γ. Ε. Αλεξανδρούπολης για τη σεζόν 2017-2018».

Αυτό επισημαίνει σχετική ανακοίνωση στα social media της εβρίτικης ομάδας, που προσθέτει ότι στο τιμόνι της θα βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ιπποκράτης Δήμητσας «με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει ωραίο και μοντέρνο βόλεϊ και θα φέρει τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

Οι 15 μέχρι στιγμής αθλητές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας και θα είναι στις επάλξεις για φέτος είναι ο Γιώργος Φλετούρης (αρχηγός) και οι Θάνος Γατέλας, Δημήτρης Τιάκας, Αλέξης Αλεξάκης, Βασίλης Μπακεβανίδης, Άνθιμος Κεσκινης, Θοδωρής Μπελέζης, Λεωνίδας Γρένδας, Αλέξανδρος Λεωνιδόπουλος, Γιάννης Καραπιπέρης, Αχιλλέας Ανδραβίζος, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Μούρος, Χρήστος Ποιμενίδης και Αλέξανδρος Αλεξάκης Αλέξανδρος.