Με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού ο Δήμος Μιχαλεντζάκης

 

Ακριβώς σε ένα μήνα αναχωρεί για το Μεξικό η αποστολή της ελληνικής παραολυμπιακής επιτροπής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στην αποστολή αυτή αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα μετείχε ο Τάσος Καλλιτσάρης, προπονητής του χρυσού παραολυμπιονίκη Δήμου Μιχαλεντζάκη αφού λόγω οικονομικών δυσχερειών η παραολυμπιακή επιτροπή αδυνατούσε να καλύψει το κόστος.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά ο εβρίτης χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο θα έχει στο πλευρό του τον προπονητή του αφού βρέθηκε λύση και θα ταξιδέψει κανονικά στο Μεξικό.

Μετά από προσωπικές ενέργειες και χάρη στην συνδρομή φορέων της Αλεξανδρούπολης που ευαισθητοποιήθηκαν μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, θα μπορέσει να βρεθεί κοντά στον αθλητή του.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι αυτό το ταξίδι να γίνει σε διαφορετικές πτήσεις λόγω του κόστους, καθώς είμαστε μόλις ένα μήνα πριν, αλλά η ουσία είναι ότι τελικά βρέθηκε η λύση και επετεύχθη η παρουσία του Τάσου Καλλιτσάρη στο Μεξικό.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ θα διεξαχθεί στο Μεξικό τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου με τον Μιχαλεντζάκη και την υπόλοιπη αποστολή (στην οποία μετέχει και ο άλλος εβρίτης Δημήτρης Καρυπίδης) να αναχωρούν από Αθήνα σε έναν ακριβώς μήνα.