“Θρίαμβος” στις Πανελλήνιες για τον 18χρονο Εβρίτη μεσοεπιθετικό Ανέστη Παπαγιαννίδη

 

Στην σχολή που επιθυμούσε στην Αθήνα για να συνεχίσει και το ποδόσφαιρο μετά την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, πέρασε ο  νεαρός πρωην μεσοεπιθετικός του Ορέστη Ορεστιάδας Ανέστης Παπαγιαννίδης.

Ο Παπαγιαννίδης πέρασε στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής των ΤΕΙ Αθηνών κάνοντας περήφανους τους γονείς του Βασίλη και Γεωργία, τους καθηγητές του στο σχολείο και τους προπονητές του. Πλέον εκτός από ποδόσφαιρο και τις προπονήσεις, θα πρέπει να βρεί χρόνο ώστε να βρίσκεται στις θεωρίες και τα εργαστήρια της απαιτητικής σχολής που επέλεξε.

Ο νεαρός πλέον φοιτητής αυτήν την περίοδο ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό, δεν θα συνεχίσει προς το παρόν στην ομάδα νέων του Πανιωνίου που διακρίνεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αλλά ως δανεικός στην ιστορική ομάδα του Θριάμβου Αθηνών στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών.

Θυμίζουμε ο 18χρονος πρώην μεσοεπιθετικός, ήταν δεύτερος  σκόρερ με 13 τέρματα του Ορέστη και μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος αν και ο νεαρότερος σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Σαγήνης ως δανεικός από τον Ορέστη.