Μεγάλη μεταγραφή του Κισά Ομέρ Κοράι από την Ασπίδα Ξάνθης στον Νέστο Χρυσούπολης

 

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή φαίνεται πως ολοκλήρωσε ο Νέστος Χρυσούπολης, που συμφώνησε σε όλα με τον πρώην τερματοφύλακα της Ασπίδας Ξάνθης, Κισά Ομέρ Κοράι.

Ο Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική, και θέλει φέτος να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου. Γι’αυτό και οι κινήσεις της ομάδας είναι πολύ προσεκτικές. Μία από αυτές είναι και πολύπειρος πρώην τερματοφύλακας της Ασπίδας Ξάνθης, με την οποία διέπρεψε την περσινή σεζόν όντας μάλιστα και στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, Κισά Ομέρ Κοράι.

Ο Κοράι, είναι από τις εξαιρέσεις στον ποδοσφαιρικό χώρο, αφού έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια για τον χαρακτήρα του, αλλά και για τα προσόντα του, ενώ είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει παράλληλα με το ποδόσφαιρο να σπουδάσουν, αφού έχει αποφοιτήσει από το ΑΠΘ.

Παλαιότερα λόγω των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕ Πολυδενδρίου, ΠΑΟΔ και Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ όταν τις ολοκλήρωσε, επέστρεψε στη Ξάνθη και αγωνίστηκε αρχικά με τον Ορφέα Ξάνθης, με τον οποίο πρόπερσι ανέβηκε και στη Γ’ Εθνική και εν συνεχεία τη σεζόν που μας πέρασε στην Ασπίδα Ξάνθης.

Πλέον οι δυο πλευρές έπρεπε να χωρίσουν τους δρόμους τους κι έτσι αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν. Έτσι η Ασπίδα απέκτησε από νωρίς άλλον τερματοφύλακα, τον Μάριο Χατζηγεωργίου, και ο Κοράι αφού «ζύγισε» όλες τις προτάσεις που είχε, αποφάσισε να συνεχίσει στον Νέστο Χρυσούπολης.