ΕΠΣ Θράκης: Μαζί οι διόσκουροι “Τζό” και “Τροκ” για τέταρτη φορά στην Ξυλαγανή

 

Την προετοιμασία της ξεκινά σε μια εβδομάδα ο Ορφέας Ξυλαγανής και σε αυτήν θα βρεθούν οι “διόσκουροι” Πέτρος Τροκάνας και Γιώργος Αραμπατζής. 

Οι Τροκάνας και Αραμπατζής μετά τον Αίγειρο, την Ελπίδα Σκουτάρεως και πέρυσι τον Κομψάτο Πολυάνθου θα είναι μαζί και στην φιλόδοξη φέτος ομάδα του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου στην Ξυλαγανή.

Ο 28χρονος Τροκάνας ή “Τροκ” αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Αιγείρου που δυστυχώς δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα, ενώ συνέχισε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Λόγω σπουδών (ΤΕΙ Μηχανολογίας) μετακόμισε στις Σέρρες και αγωνίστηκε στην Νιγρίτα και στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Επιστροφή στον Αστέρα Αιγείρου και μέχρι το καλοκαίρι στον Πολύανθο.

Ο 24χρονος πλάγιος χαφ Γιώργος Αραμπατζής ή “Τζο” είναι αδερφός του Μιχάλη που από πέρυσι αγωνίζεται στο Κόσμιο, και ξεκίνησε όπως ο αδερφός του από Φανάρι και συνέχισε στον Αστέρα Αιγείρου.  Ακολούθησε η Ελπίδα Σαπών και κατόπιν λόγω ότι πέρασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Σερρών αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σκουτάρεως και στον Άρη Σκοτούσας. Επιστροφή στον Αίγειρο και κατόπιν ακολούθησε ο Πολύανθος όπου τερμάτισαν στην 4η θέση.

Ωστόσο οι μεταγραφές για την ομάδα της Ξυλαγανής δεν έχουν τελειώσει αφού είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προσθήκες από την μεγάλη “δεξαμενή” του Δημοκριτείου.