«Το μοναδικό σωματείο της Θράκης που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος σε ομαδικό άθλημα»

 

Μια ανακοίνωση – ανασκόπηση της καλοκαιρινής σεζόν που ολοκληρώθηκε εξέδωσαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, που κατέκτησαν τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ.

Σε αυτήν υποστηρίζουν ότι είναι το μοναδικό σωματείο της Θράκης που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος σε ομαδικό άθλημα και ευχαριστούν μια σειρά από ανθρώπους του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τη βοήθειά τους.

Το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

«Άλλη μια καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της με πολύ μεγάλη επιτυχία από τον σύλλογο μας.

Η αρχή έγινε με τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος Beach Handball για άλλη μια χρονιά στην  Αλεξανδρούπολη και η συνέχεια με το τουρνουά “ALEXANDROUPOLIS BEACH HANDBALL 2017”.  Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αλλά και από άλλες Ευρωπαικές χώρες φιλοξενήθηκαν στη  πόλη μας και χαρήκαν τις ομορφιές και τις υπέροχες παραλίες της περιοχής μας.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο πετυχημένη με την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος από τα  παλικάρια του συλλόγου μας.
Το τρίτο πρωτάθλημα τα τέσσερα τελευταία χρόνια και κάνοντας τους Κύκλωπες το μοναδικό σωματείο της Θράκης που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος σε ομαδικό άθλημα.
Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης – Beach Boys μας γέμισαν με υπέροχα συναισθήματα ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές των επιτυχιών και ευχόμαστε το καλοκαίρι του 2018 να μας βρει με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη πολύτιμη βοήθεια τους τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  κ. Ευάγγελο Λαμπάκη , τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαταμίδη Ιωάννη , τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας  κ. Ζιώγα Χρήστο και τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ κ. Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη.  Χωρίς τη συμβολή τους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα που κάνουν καλό στο σύλλογο μας αλλά και σε όλη τη πόλη μας».