Γ’ Εθνική: Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις σε μεταξύ τους φιλικό Ορφέας Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας περιείχε το πρόγραμμα της Κυριακής για δύο Θρακιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής, τον Ορφέα Ξάνθης και την ΑΕ Διδυμοτείχου που αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλες με 1-1.

Σε ένα φιλικό που αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, αλλά ελέω πρεμιέρας του ΑΟΞ, οι δυο ομάδες συμφώνησαν στη μετάθεσή του για την Κυριακή το απόγευμα.

Έτσι το απόγευμα της Κυριακής ο Ορφέας Ξάνθης, υποδέχθηκε στο τελευταίο του φιλικό στο γήπεδο της Λευκόπετρας, αφού από εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ, την ΑΕ Διδυμοτείχου και οι δυο ομάδες προσέφεραν αρκετά καλό θέαμα, και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Οι σκόρερ ήταν ο Γιάννης Καραγκιόζης που εκτέλεσε εύστοχα ένα κερδισμένο πέναλτι του Μουμίν Ογλού Τουγιάλ για τον Ορφέα, και ο έτερος αρχηγός της ΑΕ Διδυμοτείχου Χρήστος Γιαννόπουλος.

Φυσικά το παιχνίδι μπορεί να έληξε ισόπαλο, όμως οι δυο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της τελικής ευθείας για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Πασχαλάκης, Χιντ Ιμέρ, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου Τουγιάλ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αθανασίου, Γιαννακόπουλος, Καρκατζάνης και Χατζηπαππάς.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κρίστοφ Τελκίνσκι): Κυριακίδης, Παπούδης, Τζανετάκος, Χρίστεφ, Κοτζα, Σουλειμάνογλου, Αβογιάν, Μαμρικισβίλι, Ασπιώτης, Γιαννόπουλος, Εμρέ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Συριτούδης, Πατιαλιάκας, Γκαβανόζης, Πετρόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Θάνος, Μηνης