Super League: «Κουλούρια» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος για Ξάνθη και Λαμία

 

Στο πρώτο της παιχνίδι της παρθενικής της συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό στα Πηγάδια, μετά το 0-0 κόντρα στην Ξάνθη, η οποία αν και πίεσε και έδειξε πιο έτοιμη δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

«Άσφαιρες» έμειναν, Ξάνθη και Λαμία στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στα Πηγάδια, με τους «νεοφώτιστους» να χάνουν μερικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να φύγουν με το «διπλό», αλλά τον ΑΟΞ να απαντά και να κυριαρχεί στην επανάληψη, φτάνοντας 2-3 φορές και κοντά στο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν δραστήριοι επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια η απόδοση τους έπεσε αισθητά, ενώ αισθητή ήταν και η κούραση από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι παίκτες της Ξάνθης από την άλλη είχαν τρομερά προβλήματα στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για περίπου πέντε λεπτά λίγο πριν το 80′, το ματς διεκόπη λόγω προβλήματος στον φωτισμό του γηπέδου των Πηγαδίων, αφού έσβησαν οι δύο από τους τέσσερις προβολείς του γηπέδου. Από εκεί και έπειτα η Ξάνθη πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παπαδόπουλου.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά (78′ Μεχία), Π. Ορφανίδης (64′ Τριάδης), Ντε Λούκας, Μπρίτο, Λουσέρο (88′ Κάστρο), Γέντρισεκ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος (84′ Κουτρομάνος), Πίτι (57′ Μπουλούλης), Ακόστα, Βουό (69′ Τσούκαλος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ