Οι επτά Θρακιώτες που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (+pics)

 

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί με την διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι από την Θράκη: για μέλος του ΔΣ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης, για αναπληρωματικά μέλη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, για τακτικό μέλος της Επιτροπής Ελέηχου ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Θεόδωρος Μπίκος.

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου οι 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι 16 ΠΑΕ της Super League και μία ψήφο διατηρεί η Football League, σύνολο 71 ψήφοι. Από την Θράκη συνολικά επτά άτομα έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι πρόεδροι των τριών ΕΠΣ που έχουν ο καθένας από ένα αναπληρωματικό μέλος ως πληρεξούσιο, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη χωρίς να έχει δηλωθεί άλλο άτομο.

Αναλυτικά, για λογαριασμό της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ έχει οριστεί να ψηφίσει στις εκλογές ο πρόεδρος του συλλόγου Άρης Πιαλόγλου χωρίς να υπάρχει αναπληρωματικός πληρεξούσιος.

Από την ΕΠΣ Έβρου πληρεξούσιος αντιπρόσωπος είναι ο πρόεδρός της Χρήστος Καραβασίλης με αναπληρωματικό τον β’ αντιπρόεδρο της Ένωσης Θεόδωρο Μπίκο.

Από την ΕΠΣ Ξάνθης πληρεξούσιος αντιπρόσωπος είναι ο πρόεδρός της Γιώργος Πανίδης με αναπληρωματικό τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Δαλακούρα.

Από την ΕΠΣ Θράκης πληρεξούσιος αντιπρόσωπος είναι ο πρόεδρός της Μάνος Γαβριηλίδης με αναπληρωματικό τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Κοτζαμάνη.