Τέσσερα γκολ και πλούσιο θέαμα στο φιλικό ξεμούδιασμα του Ορφέα Ξάνθης με τον Ηρακλή Ζυγού

 

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και του Ηρακλή Ζυγού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής μια ημέρα μετά την επιβλητική επικράτηση από της Δόξας Προσκυνητών είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν και είδε την ομάδα του να προηγείται με 2-0 χάρη σε τέρματα των Πασχαλάκη και Βασίλη Καραγκιόζη.

Ο Ηρακλής Ζυγού από την πλευρά του κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρματα των Μυγγίδη και Ζοσιμίδη, σε μια αναμέτρηση όπου όπως σημειώνει η Ξάνθη Sport, διαιτητική τριπλέτα ήταν οι Βαχαβιόλος, Εμίν Κεχαγιά και Οτουζμπίρ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής – Παναγιώτης Καμαράκης):  Αθανασίου, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Χατζηπαππάς, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης, Λαζαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καλλίδης, Μεκερά, Τσιλιγγίρης και Κουτσογιάννης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Ρούσσος, Δημητριάδη, Μπάτζιος Π., Κελέσης, Κριεζής Π., Ευθυμιάδης, Ψαρόπουλος, Κριεζής Γ., Κτίστης, Ζοσιμίδης, Πανταζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Αρσενίου, Μπάτζιος Δ., Ξουπλίδης, Μπαργκάν, Κοψαλίδης, Χατζούδης, Μυγγίδης, Χασιώτης.