Υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και συνεχίζουν στον Εθνικό Λατσίων οι Κώστας Παπαδόπουλος και Απόστολος Σαραντίδης

 

Στην Κύπρο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Εβρίτες ποδοσφαιριστές Κώστας Παπαδόπουλος και Απόστολος Σαραντίδης, που υπέγραψαν διετή συμβόλαια στην ομάδα του Εθνικού Λατσίων που έχει την έδρα της στη Λευκωσία.

Η συγκεκριμένη ομάδα πέρυσι έχασε για τρεις βαθμούς την άνοδο στη Β’ Εθνική και αυτός αναμφισβήτητα είναι ο στόχος της φετινής σεζόν. Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν ως τρίτος τερματοφύλακας στον Πανθρακικό, μετά τους Γκαραβέλη και Τζελέπη, ενώ μετά την διάλυση της ομάδας είχε μετακομίσει στην ομάδα Κ20 του Ηρακλή.

Ο Απόστολος Σαραντίδης αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Αμφότεροι προέρχονται από τις ακαδημίες της σχολής της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά και του Βασίλη Περιστέρη, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των οποίων επετεύχθη η μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα του Εθνικού Λατσίων, ο οποίος είναι ιστορικός σύλλογος με παρουσία στο παρελθόν και στην Α’ Εθνική.

Τους δύο ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες άλλος ένας Εβρίτης ποδοσφαιριστής με παρουσία και στην ομάδα του Πανθρακικού.