ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει από τον Ιπποκράτη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την θέση «1» ο Στέλιος Βογιατζής

 

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπως αποκαλύπτεται από τις παρουσίες που υπήρχαν στην επίσημη πρώτη της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Στέλιος Βογιατζής, μέλος της καλύτερης ομάδας της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου σύμφωνα με την ψηφοφορία του ThrakiSportS (αναδείχθηκε αναπληρωματικός τερματοφύλακας, πίσω από τον Βασίλη Κυριακίδη της πρωταθλήτριας ΑΕΔ), παραμένει στην Αλεξανδρούπολη αλλά μετακομίζει από τον Ιπποκράτη στον Εθνικό επιστρέφοντας μετά από έναν χρόνο στον σύλλογο.

Ο 34χρονος Δραμινός γκολκίπερ στο παρελθόν έχει βρεθεί τόσο στον Έβρο Σουφλίου έχοντας παραστάσεις και από την Γ’ Εθνική, όπως φυσικά και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου αποτέλεσε μέλος της ομάδας στην τελευταία της σεζόν στη Γ’ Εθνική. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Καππαδοκία, στον ΑΟ Μαΐστρου και φυσικά πέρυσι στον Ιπποκράτη, όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα και όχι τυχαία ψηφίστηκε δεύτερος κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο πριν περίπου 20 χρόνια σε Ορφέα Χωριστής, Ηρακλή Παρανεστίου, Φιλίππους Δοξάτου ενώ είχε μεγάλο πέρασμα και από την Καβάλα, όπου αγωνίστηκε σε Ελπίδες και Ηρακλή, στη Δ’ Εθνική, πριν έρθει στον Έβρο και ριζώσει ουσιαστικά στις τοπικές ομάδες. Με τον ερχομό του και την εμπειρία του, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια που θα κάνει για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.