ΕΠΣ Ξάνθης: Έτοιμη για την πρόκληση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία η Κεσσάνη Ερασμίου εφόσον δεν δηλωθεί ο Κύρνος

 

Την στιγμή που στον Νέστο Κύρνου τρέχουν για να προλάβουν στο… παρά πέντε τις προθεσμίες δηλώσεων συμμετοχής, στην Κεσσάνη Ερασμίου δηλώνουν έτοιμοι αν χρειαστεί να συμμετέχουν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κεσσάνη Ερασμίου εξ’αρχής το φετινό καλοκαίρι έκανε πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και φαίνεται πως τελικά καλώς απέκτησαν παίκτες με εμπειρία από την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού πλέον το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Κεσσάνη Ερασμίου στην Α’ Κατηγορία είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Νέστο Κύρνου, και εάν η ομάδα του Νέστου δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, η Κεσσάνη Ερασμίου είναι η πρώτη επιλαχούσα για να ανέβει στην Α’ Κατηγορία και δηλώνει δυνατό «παρών». Βέβαια από την ομάδα δηλώνουν πως, δεν θα ήθελαν να πάρουν τη θέση μιας άλλης ομάδας από το Δήμο Τοπείρου, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνουν.

Σε επικοινωνία του ThrakiSportS με τον Γενικό Αρχηγό της Κεσσάνης Νίκο Καλαϊτζόγλου, ο ίδιος μας δήλωσε: «Από τη μία σαν ομάδα, εμείς στην Κεσσάνη δεν θέλουμε να πάρουμε τη θέση μιας ομάδας από την Α’ Κατηγορία που ανήκει στον Δήμο Τοπείρου, όπως εμείς, αλλά από την άλλη οφείλω να πω πως είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να καταθέσουμε ανά πάσα στιγμή και τα παράβολα και έχουμε ήδη ένα ικανό ρόστερ να αγωνιστεί ακόμα και στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης».

Όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ, καθώς η 14η Αυγούστου είχε δοθεί από την ΕΠΣ Ξάνθης ως καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής.