ΕΠΣ Θράκης: Προς δύο κατηγορίες τη νέα σεζόν παρά την πρόβλεψη στην προκήρυξη και για τρίτη

 

Μπορεί όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS η προκήρυξη για τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης τη νέα σεζόν να προβλέπει ότι θα διεξαχθούν τρεις κατηγορίες και να δίνει δικαίωμα στις ομάδες να δηλωθούν σε αυτές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και κάτι τέτοιο.

Με δεδομένο ότι παρά την αρχική αίσθηση που υπήρξε, οι νέες ομάδες που προτίθενται να ιδρυθούν δείχνουν να περιορίζονται στα δάχτυλα του ενός χεριού ενώ την ίδια στιγμή ιστορικές ομάδες όπως η Αίγειρος ή η Καλλίστη είναι αμφίβολο αν θα κατέβουν να αγωνιστούν, τελικά το πιθανότερο είναι να παραμείνουν δύο οι κατηγορίες.

Συνολικά 12 ομάδες θα λάβουν μέρος στην Α’ Κατηγορία και οι υπόλοιπες στην Β’ Κατηγορία, εκτός και αν αυτές ξεπεράσουν σε αριθμό τις 20 (32 συνολικά). Τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο θέσπισης της Γ’ Κατηγορίας και όπως εξήγησε αρμόδια πηγή στο ThrakiSportS, αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξε η σχετική προληπτική πρόβλεψη στην προκήρυξη και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι επειδή αναφέρεται Γ’ Κατηγορία στις προκηρύξεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να θεσπιστεί.