ΕΠΣ Θράκης: Προπονητής σε δεύτερη ομάδα μετά την Στρύμη ανέλαβε ο Νίκος Κυνηγόπουλος

 

“Άρρωστος” με το ποδόσφαιρο είναι ο προπονητής – παίκτης του Ορφέα Στρύμης Νίκος Κυνηγόπουλος που πλέον θα είναι και προπονητής σε δεύτερη ομάδα.

Συγκεκριμένα θα αναλάβει μετά την Στρύμη και την ομάδα του Πόντου Κομοτηνής που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, με στόχο να την οργανώσει με την εμπειρία των 30 χρόνων που έχει σχεδόν μέσα στα γήπεδα σε Ροδόπη, Θεσσαλονίκη και Δωδεκάνησα.

Ο Νίκος Κυνηγόπουλος, προέρχεται από αθλητική οικογένεια, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, συνέχισε σε Ιπποκράτη Θεσσαλονίκης, ΑΕ Φαλήρου και στην Ροδόπη σε Αναγέννηση Εκτενοπόλ, Ερμή Αμφίων, Πόντο Θρυλορίου και ΠΑΕ Ποντίων φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μετά από ένα διάλειμμα σε Κω και Ασκληπιό συνέχισε σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Ορφέα Ξυλαγανής, Κόσμιο, Δόξα Προσκυνητών και Πόντο Κομοτηνής τον οποίο θα κοουτσάρει κιόλας.

Θυμίζουμε ο δραστήριος κόουτς και φανατικός με την ομάδα του Αμβούργου, δήλωσε συμμετοχή κατόπιν παραίνεσης του γιού του Χρηστου στο survivor περιμένοντας να μάθει αν επιλεχθεί ή οχι από την παραγωγή του ΣΚΑΙ.