Super League: Ισόπαλη με Καλαμαριά στο τελευταίο φιλικό της η Ξάνθη (+photos)

 

Το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών αγώνων για την ομάδα της Ξάνθης, που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ομάδας Χρήστος Πανόπουλος και αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι η Ξάνθη από αύριο Δευτέρα, θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, και το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 19:15 υποδέχεται στο γήπεδο των Πηγαδίων την Λαμία στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής και την πρεμιέρα όλου του πρωταθλήματος γενικότερα.

Σε μία αναμέτρηση που είχε για καλύτερες στιγμές το φάουλ του Π. Ορφανίδη που απέκρουσε ο Καλογεράκης στο 16′, το πλασέ του Φασίδη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας στο 27′ και το χαμένο τετ α τετ του Πέτρου Ορφανίδη στο 31′, αλλά και το σουτ του ίδιου που πέρασε λίγο άουτ στο 40ο λεπτό. Στο 42′ το σουτ του Χασομέρη για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετέτρεψε σε κόρνερ με καλή προβολή του ο νεαρός Δημήτρης Μελιόπουλος.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Βασίλη Φασίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 75′ σειρά είχε ο Κάστρο το σουτ του οποίου μπλόκαρε και πάλι ο Καλογεράκης. Στο 83′ μετά από σύγχυση στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Ορφανίδης έκανε άλλο ένα σουτ που απέκρουσε με τα πόδια ο αντίπαλος κίπερ.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76′ Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55′ Σουλεϊμάν Οκάν).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το φιλικό παιχνίδι: