ΕΠΣ Ξάνθης: Προς απόσυρση από το πρωτάθλημα ο Νέστος Κύρνου

Ο χρόνος κυλάει και παρ΄όλο που στην ομάδα του Νέστου Κύρνου υπάρχει κινητικότητα με άμεσα και συνεχόμενα «μίτινγκ» τις τελευταίες ημέρες, τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται «σκούρα» και πλέον η Κεσσάνη Ερασμίου είναι stand by…

Τυπικά η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΠΣ Ξάνθης, έχει λήξει, όμως η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ξάνθης αποφάσισε να δώσει μια ακόμα μικρή προθεσμία και έτσι από την Πέμπτη που έπρεπε να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες, όσες δεν το έκαναν πήραν διορία μέχρι αύριο Δευτέρα.

Οι περισσότερες ομάδες της Α’ Κατηγορίας έχουν δηλώσει συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα και όποιες μικρές εκρεμμότητες έχουν θα τις τακτοποιήσουν αύριο Δευτέρα. Όμως υπάρχει μια ομάδα, που τρέχει την τελευταία στιγμή για να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και να καταφέρει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή είναι ο Νέστος Κύρνου, που δυστυχώς έχει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια για να τα καταφέρει και να δηλώσει «παρών» στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ο περσινός προπονητής της ομάδας, σε επικοινωνία που είχε με το ThrakiSportS, ο Τάσος Κελλίδης, δηλώνει θετικός στο να καθοδηγήσει την ομάδα του Νέστου και τη νέα σεζόν, άπαξ και αυτή καταφέρει να συμμετάσχει, όμως επίσης θεωρεί πως είναι πολλά τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να τα καταφέρει.

Αυτό γιατί εκτός από το οικονομικό κομμάτι που ίσως και να βρεθεί λύση, υπάρχει και το αγωνιστικό, με το «χτίσιμο» εκ νέου του ρόστερ της ομάδας, δεδομένου πως πολλοί παίκτες από πέρσι έχουν αποχωρήσει.

Βέβαια δεν παύει να αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση, έστω και της τελευταίας στιγμής, αν και για να γίνει αυτό θα πρέπει αύριο Δευτέρα, να τακτοποιηθούν οι οφειλές της ομάδας, αλλά και μέσα στις επόμενες 5 μέρες το πολύ να χτιστεί σχεδόν από την αρχή το ρόστερ της ομάδας, με τον ίδιο να δηλώνει, φυσικά, παρών εάν η ομάδα τα καταφέρει.