Super League: Η κεφαλιά του Λισγάρα γλίτωσε την Ξάνθη από την φιλική ήττα στη Λάρισα (+video)

 

Μια κεφαλιά του Λισγάρα που αρχικά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, κάτω εντός της γραμμής και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, ήταν αυτή που απέτρεψε την ήττα για την Ξάνθη από την ΑΕΛ στο προτελευταίο της φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο.

Η γηπεδούχος ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε πιο δυναμικά και άνοιξε το σκορ με προβολή του Λεοζίνιο στο 11 λεπτό, έπειτα από σέντρα που έβγαλε από αριστερά ο Κουτσιανικούλης. Επίσης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή αλλά και τις πιο κλασικές ευκαιρίες, ενώ είδε δύο φορές στον αγώνα την μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Ζίφκοβιτς στο 43′ με τον Λαμπρόπουλο και στο 55′ με τον Ντέλετιτς.

Από την πλευρά της, η Ξάνθη είχε ως κορυφαία στιγμή να επιδείξει ένα σουτ του Καμαρά στο 19′ που πέρασε λίγο άουτ. Ο αγώνας αν και είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18:30 ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση. λόγω ζέστης, ενώ διεκόπη δύο φορές  με τάιμ άουτ για να δροσιστούν οι παίκτες. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας) με βοηθούς τους Γκάγκα και Παπαδημητρίου, ενώ τέταρτος ήταν ο Τσιτσανούδης.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περόνε, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς. Έπαιξαν και οι Ναζλίδης, Αντόνι, Κρίζμαν, Αναστασόπουλος, Κοντόρ, Ντοντό, Γιαννιτσάνης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Μπρίτο, Κασάδο, Λισγάρας,  Γέντρισεκ, Ρότσε, Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μπαξεβανίδης. Έπαιξαν και οι Ορφανίδης, Μεχία, Φασίδης, Κώστας, Μελιόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΣΓΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ AELOLE