Super League: Αντι-Πασχαλάκης στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάκης Γιαννίκογλου

 

Στον ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών του ΑΟΞ, Μάκης Γιαννίκογλου, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κατάσταση και την φυγή του από τον Ηρακλή.

Την τελευταία διετία, αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όμως μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας δεν άντεξε και θεώρησε πως ήταν καλύτερο για αυτόν να αποχωρήσει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Έτσι, άμεσα ήρθε σε επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ανακοινώθηκε από τους Ηπειρώτες. Αφότου, λοιπόν απόχώρησε από τους Θεσσαλονικείς, ο πρώην «Ξανθιώτης» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Γηραιό και δήλωσε χαρακτηριστικά πως στην ουσία τον «έδιωξαν», τον ανάγκασαν να φύγει.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου».

Παρακάτω μέρος των δηλώσεων του στον Arena FM:

«Με διώξανε από τον Ηρακλή, με την συμπεριφορά τους σε ωθούν να φύγεις. Τα περισσότερα παιδιά ήταν νεαρά και είχαν μεταπολιτική αξία. Κανένας δεν έπρεπε να φύγει. Αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο αυτή η κατάσταση».