ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει στην Ελπίδα Σαπών “Πάλι” ο … Έλβις!

 

Στην Ελπίδα Σαπών θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο νεαρός ελληνοαλβανός επιθετικός από την Επίδαυρο Παναγιώτης Έλβις Πάλι.

Ο “Έλβις” που πήρε το όνομα του από τον μεγάλο ροκ σταρ Έλβις Πρίσλει που θαύμαζε και ο πατέρας του, θα βρίσκεται για δεύτερη σερί σεζόν στην Ελπίδα Σαπών που τον πιστεύει πολύ όπως και ο προπονητής του Βασίλης Χαριτόπουλος.

Ο 21χρονος φορ είναι μεγαλωμένος στην ιστορική Επίδαυρο Αργολιδας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κλεων Επιδαύρου, ακολούθησε  η Αναγέννηση Λυγουριού και ο Ασκληπιος Επίδαυρου, ενώ βρέθηκε ένα βήμα πριν τις μεγάλες ομάδες του Νομού, Παναυπλιακό και Παναργειακό, αλλά λόγω διαβάσματος για τις πανελλήνιες προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του, ενώ ήταν και μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Αργολιδος.

Τελικά διακαιώθηκε παιρνώντας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είχε πρόταση από την Νίκη Βόλου, αλλά απαρνήθηκε τον όμορφο Βόλο και προτίμησε να ξεκινήξσει την σχολή του και συνέχισε στην ΕΠΣ Θράκης και στην Δόξα Προσκυνητών, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αν και αποχώρησε λίγο πριν τα μπαράζ ανόδου.

Ο ‘Ελβις που βρίσκεται πλεον στο 3ο έτος στην Γυμναστική ακαδημία, θα αποτελέσει το επιθετικό όπλο της Ελπίδας μετά την φυγή των Σαμαρά και την διαφενόμενη του Πασχάλη, ενώ αποτελεί και το έκτο βασικό στέλεχος της ομάδα που παραμένει Σάπες μετά τους Γεωργοσούλη (θυμηθείτε ΕΔΩ), Ποιμενίδη, Νεαζή Αλή και Πασσά (θυμηθείτε ΕΔΩ) και Σωμαράκη (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Πλέον ο Βασίλης Χαριτόπουλος στρέφει την προσοχή του στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού πρέπει να καλυφθούν τα κενά και να αναπληρωθούν, με την Ελπίδα μέχρι στιγμής να είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχει πραγματοποιήση καμία μεταγραφή.