Volley League: Φλέρταρε με Παμβοχαϊκό αλλά παρέμεινε στην Αλεξανδρούπολη ο Νίκος Παλέντζας

Αν και είχε φλερτάρει με τον Εθνικό Πειραιώς και ακολούθως είχε φημολογηθεί ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Παμβοχαϊκό του Κώστα Δεληκώστα, τελικά ο Νίκος Παλέντζας συμφώνησε να παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Η διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παλέντζα. Μετά την εκπληκτική περσινή του σεζόν όπου ο Θεσσαλονικιός διεθνής διαγώνιος (ύψους 2μ.) αναδείχθηκε ο 4ος κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Βόλει Λιγκ και 5ος καλύτερος σέρβερ και βοήθησε τα μέγιστα στην άκρως θετική πορεία της ομάδας μας, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν να αποθεώνεται από το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Παλέντζα με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Αντώνη Χατζησταύρου. Επίσης, το ΤΑΑ Εθνικός ανακοίνωσε την παράταση της εκπτωτικής προσφοράς για τις κάρτες διαρκείας (κάποιος μπορεί να κερδίσει ως και 20 ευρώ) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν από τα γραφεία του Εθνικού για να κλείσουν θέση στις εξέδρες του «Μ. Παρασκευόπουλος» χωρίς να διευκρινίζει ως πότε δίνεται αυτή η νέα παράταση.