Μετά τον Χατζηλούδη παραμένει “σιδηροδρομικός” και ο “χορευτής” Βαγγέλης Τερζούδης!

 

Στην ομάδα των “Σιδηροδρομικών” δηλαδή του ιστορικού Θερμαικού Θεσσαλονίκης που πήρε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν ακόμα ένας Εβρίτης.

Προκειται για τον Βαγγέλη Τερζούδη με καταγωγή από τους Μεταξάδες όπου θα συνεχίσει να είναι “παρεάκι” με τον άλλο Εβρίτη Κώστα Χατζηλούδη που ανανέωσε και αυτός  για μια ακόμη χρονια στους “σιδηροδρομικούς”.

Ο Τερζούδης ξεκίνησε από την Αναγέννηση Μεταξάδων και ήταν μέλος των μεικτών ομάδων του Έβρου, προτού μετακομίσει Θεσσαλονίκη για σπουδές και στην Γυμναστική Ακαδημία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ μετά τους Μεταξάδες συνέχισε στον Διγενή Λακκώματος και κατόπιν στην τωρινή ομάδα του τον Θερμαικό όπου θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ο Τερζούδης ωστόσο εκτός από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, έχει πάθος για  τους παραδοσιακούς χορούς και τα Θρακιώτικα, και αν και χιλιόμετρα μακριά από τον Β. Έβρο είναι μέλος στο χορευτικό του συλλόγου Μεταξάδων συμμετέχοντας και σε αρκετές παραστάσεις.