A2 Ανδρών: Μετά τις μεταγραφές τέσσερις ανανεώσεις για την ΑΕ Κομοτηνής!

 

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΑΕ Κομοτηνής με τον νέο προπονητή της ομάδας Ηλία Κρεούζη παρά τα συνεχή τουρνουά μπιτς βόλευ σχεδόν σε όλη την Ελλάδα να έχει ολοκληρώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της ομάδας, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της Θράκης.

Συγκεκριμένα μετά την απόκτηση των Μπουφίδη,  Αρχοντούδη, Στοϊλούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ), Χρηστάκου (θυμηθείτε ΕΔΩ), Παπαδάκη και Παπαδάκου (θυμηθείτε ΕΔΩ) και την παραμονή και του Χρηστουηλία (θυμηθείτε ΕΔΩ) στην ομάδα παραμένουν ακόμα 4 στελέχη της περσινής ομάδας.

Ο “αρχηγός” Κώστας Δεληγιαννίδης και οι Άρης Ανδρεάδης, Κώστας Βαργεμιτζίδης και Τάσος Δαλδαβερένης.

Ο 36χρονος ακραίος και εκάστοτε λίμπερο Δελιγιαννίδης όπως πέρυσι την τελευταία αγωνιστική (φώτο) θα συνεχίσει  για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα, όπως και ο 23χρονος πρωην πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΓΕΑ και ΑΟ Ορεστιάδας Τάσος Δαλδαβερένης που πέρυσι λόγω στρατού δεν βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα.

Τέλος μαζί παραμένουν στην ΑΕΚ και την νέα σεζόν, ο 20χρονος διαγώνιος Αρης Ανδρεάδης που στο παρτελθόν αγωνίστηκε στην ΓΕΑ και ο συνομίληκος του λίμπερο Κώστας Βαργεμιτζίδης που αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου.