Συνεχίζει στην Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό ο Εβρίτης Κώστας Χατζηλούδης

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο «στρατόπεδο» της ποδοσφαιρική ομάδα των “σιδηροδρομικών” του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στην ιστορική ομαδα της Θεσσαλονίκης που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Α’ Εθνική θα παραμένει και τη νέα χρονιάο Κωστας Χατζηλούδης (φωτο Hide out) που θα είναι η τρίτη του στην ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη προσπάθεια του Θερμαϊκού για άνοδο, με τις δύο προηγούμενες να τις χάνει σε μπαράζ ανόδου, τόσο πρόπερσι από τον Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων και πέρυσι από την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, ωστόσο στο κρίσιμο παιχνίδι με του Κανονιέρηδες επικρατησε 3-1 με τον Χατζηλούδη ωστόσο να αποβάλεται στο 60′ με την ομάδα όνως να κατακτά την άνοδο.

O 25 χρονος αμυντικός χαφ από το Διδυμότειχο, ξεκίνησε από τις ακαδημιες της ΑΕΔ και κατόπιν συνέχισε για έναν χρόνο στον Έβρο Σουφλίου (Δ’ Εθνική), προτού βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για σπουδές (ΤΕΙ Αυτοματισμού).
Εκεί αγωνίστηκε σε Ηρακλή Αμπελοκήπων και ακολούθησε ο Θερμαικός Θεσσαλονίκης με τον οποίο κατάφερε να πάρουν την άνοδο στην Α’ καγηγορία με τον Εβρίτη μεσο βασικό στα περισσότερα παιχνίδια.