Επέβλεψε τα έργα στην Αγιά-Σοφιά και έκλεισε σε νέα ομάδα στη Γερμανία ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης

 

Στην Γερμανία θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την καριέρα του ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Πανιωνίου αλλά και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Εβρίτη άσσο στην ομάδα FSV Schwenningen που αγωνίζεται στον Β’ Όμιλο της Α’  Κατηγορίας της KreisLiga (κάτι αντίστοιχο με την Δ’ Εθνική στην Ελλάδα, αλλά σε επίπεδο που φυσικά συγκρινόμενο με τη χώρα μας θυμίζει Β’ Εθνική).

Ο Τσαμουρλίδης αναχωρεί την Τρίτη, από την Αθήνα όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες για την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του. Από εκεί θα φύγει για Γερμανία, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και να κάνει προετοιμασία.

Κατά το διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα  πέρασε μια βόλτα και από τη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου οι μπουλντόζες έχουν πάρει μπρος και προχωρούν την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, την Αγιά-Σοφιά. Δεν παρέλειψε μάλιστα να βγάλει και μια σχετική φωτογραφία, την οποία ανήρτησε στα social media.