Αφήνει την Δανία και επιστρεφει Σουηδία το αγγλικό “παλτό” του Πανθρακικού

 

Μετά από μισό χρόνο στην Β’ κατηγορία της Δανίας με την Νέστβεντ, ο Βρετανός πρωην επιθετικός του Πανθρακικού Χακίμ Αράμπα επιστρέφει στην Σουηδία και στην ιστορική Έγκριτε που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. 

Ο Αράμπα ή το αγγλικό “παλτό” όπως τον φώναζαν στην Κομοτηνή, στο εξάμηνο στην Δανία αγωνίστηκε σε 12 αγώνες πετυχαίνοντας ένα τέρμα μη καταφέροντας να σώσει την ομάδα του και γνώρισε προσωπικά δευτερο συνεχόμενο υποβιβασμό μετά από αυτόν με την Σουηδική Φάλκενμπεργκ που υποβιβάστηκε ως τελευταία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Πλέον με την Έγκριτε θα είναι αντίπαλος της ομάδας που αγωνιζόταν 1,5 χρόνο της Φάλκενμπεργκ με τους φίλους της παλιά του ομάδας να του στέλνουν μηνύματα να μην σκοράρει εναντίον τους ο «superman» Αράμπα όπως τον φωναζαν.

Ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός με ρίζες από τη Νιγηρία, είχε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού σε πρωτάθλημα και κυρίως σε κύπελλο, αλλά δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Μανουέλ Ρόκα και νωρίτερα του Ακη Μάντζιου και για αυτό έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2015.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Πιτέρμπορο και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες μικρών κατηγοριών της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2013 μεταγράφηκε στην Κυπριακή ΑΕΚ Κουκλιών και στην συνέχεια στον Ερμή Αραδίππου πριν μετακομίσει στην Κομοτηνή.