Παρέα από το Διδυμότειχο αποκτά ο Γκασίδης στις ακαδημίες της Κέρκυρας (+photos)

 

Toν 16 χρονο πρωην μέσο της ομάδας παίδων του Πανθρακικού Κυπαρίσση (Πάρη) Γκασίδη που διακρίθηκε φέτος με την Κ17 της Κέρκυρας, θέλουν να μοιάσουν 4 ταλαντούχα παιδιά από τον Έβρο και της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου, που ήδη βρίσκονται στο νησί των Φαιάκων ώστε να συνεχίσουν στις εκεί ακαδημίες της ομάδας.

Μάλιστα όπως ο αριστερός χαφ έχει και αυτός καταγωγή από το Διδυμότειχο ξεκινώντας από την ΑΕΔ, ετσι και οι συνομίληκοί του Σπύρος Αλεξιάδης, Πασχάλης Κασμανάκης, Αθανάσιος Βαγκέλοφ (κεντρική φώτο) και ο 17χρονος Λιούμπομιρ Χριστακίεφ , μέσω της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου θα συνεχίσουν πιθανότατα στις ακαδημίες της Κέρκυρας, αφού δοκιμάστηκαν στο νησί όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας. Μάλιστα συμμετέχουν σε φιλικά με τον μεγαλύτερο τον  Λιούμπο Χριστακίεφ να αγωνίζεται με την ομάδα των νέων.

Η ανακοίνωση του Ισαακίου: Μετά από επίσημη πρόσκληση της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας, 4 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, βρέθηκαν στο νησί των Φαιάκων και συμμετείχαν στις προπονήσεις των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας. Ο λόγος για τους: (1) Καρασμανάκη Πασχάλη 2001, (2) HRISTAKIEF LOUMPO 2000, (3) VAGELOV Αθανάσιος 2001, (4) Αλεξιάδης Σπύρος 2001. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, άφησαν άριστες εντυπώσεις και για αυτόν τον λόγο ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Βασίλειος Μπισιρόπουλος μαζί με τους γονείς των παιδιών θα μεταβούν στο νησί της Κέρκυρας για να πραγματοποιηθούν οι τελικές συζητήσεις, ώστε οι παραπάνω ποδοσφαιριστές να μεταγραφούν στην ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας.
Υ.Γ.: Πάντα το καλύτερο για τα παιδιά.
ΠΑΟΚ Academy Ισαακίου